Blijven de drie punten aanstaande zondag in Tegelen?

Dezelfde titel en tevens vraag als de voorbeschouwing op de thuiswedstrijd tegen EVVC 1 van jongstleden zondag. Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen Volharding 1 op het programma. De Vierlingsbeekse club bezet momenteel een mooie derde plaats met 15 punten uit 10 wedstrijden en heeft de laatste weken alleen van streekgenoot SSS’18 verloren. Een ploeg in een goede flow. Dus Sportclub Irene zal met meer dan honderd procent inzet de wedstrijd moeten ingaan.

Afgelopen zondag werd met 1-2 verloren tegen EVVC. Door een ongelukkig eigendoelpunt van Lars in de vierde minuut stond al snel de 0-1 op het scorebord. Gelukkig maakte Lars een tiental minuten zelf de gelijkmaker uit een van de vele corners. Sportclub Irene was wederom de aanvallende ploeg en het meest in balbezit. De eerste helft had alleen Tom van Rhee nog een grote kans om te scoren en ook uit de gevaarlijke corners werd niet gescoord. De tweede helft was nauwelijks tien minuten bezig toen de EVVC wederom scoorde. Een onnodig doelpunt dat niet was gevallen als de bal resoluut was weggewerkt. Het hoeft niet altijd voetballend te worden opgelost. Daarna weer een aanvallende thuisclub op zoek naar de gelijkmaker. Veelvuldig werd de lange bal gehanteerd en er waren weinig echt goede kansen te noteren. De EVVC spelers hielden zich alleen nog met verdedigen bezig en kregen verder geen enkele kans. Na ongeveer een jaar blessureleed maakten Ferdi en Sierd hun rentree. Sierd had de pech dat zijn schot (wel of niet bedoeld) op de lat belandde. Ferdi kreeg enkele minuten voor het einde nog een beste kans om de gelijkmaker te scoren. Helaas ondanks veel strijd en inzet wederom een nederlaag. Positief is dat de geblesseerde spelers weer aansluiten en de selectie na de winterstop weer nagenoeg compleet zal zijn.

In het vorige verslag werd het doelpunt tegen SSS ten onrechte aan Jeroen toegekend en bij deze gecorrigeerd. Doelpunt Casper.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Funqtio Fysiotherapie ( www.funqtio.nl ) gespecialiseerd in sportrevalidatie, fysiotherapie en manuele therapie. Onder begeleiding van de beste therapeuten werkt u aan herstel of algehele fitheid. De tweede sponsor is Van den ham Hoveniers ( www.vandenhamhoveniers.nl ) Ontwerp aanleg en onderhoud van tuinen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Voor een deskundig advies kunt u bij Barry van den Ham terecht. Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd. De aftrap is aanstaande zondag om 14.00 uur

Share This