Blijven de drie punten aanstaande zondag in Tegelen?

Aanstaande zondag speelt het eerste elftal de thuiswedstrijd tegen EVVC 1. Na twee uitwedstrijden en inhaalprogramma is het alweer vier weken geleden dat de laatste thuiswedstrijd tegen Heeswijk werd gespeeld. EVVC afkomstig uit het Brabantse Vinkel bezet momenteel met 11 punten de elfde plaats. Zoals bekend heeft Sportclub Irene de punten hard nodig en bij een overwinning krijgt het weer aansluiting bij EVVC.

De thuiswedstrijd tegen Heeswijk werd in de laatste minuten verloren door een laat doelpunt van de bezoekers. Het eerste elftal had de wedstrijd in handen maar paal, laat en nodig fortuin hield Heeswijk op de been en zoals zo vaak valt het doelpunt dan aan de andere kant.

De uitwedstrijd tegen Sparta Sevenum werd met veel strijd gewonnen. Nadat Casper de score had geopend moest Sparta de aanval opzoeken. Er werd goed verdedigd en er werden geen kansen weggegeven. Aan de andere kant was er meer ruimte en werd verzuimd dit in scores uit de drukken. Na de thee kreeg Sparta een penalty vanwege vasthouden. Iedereen was verbaasd, maar de pingel werd keurig benut. Na de gelijkmaker kreeg Sparta de betere kansen om de score op te voeren en kroop het team door het oog van de naald. Gaande weg werd de wedstrijd weer onder controle genomen en met een goede aanval via Auke en Casper werd de bal panklaar gelegd en Jeroen liet de winnende treffer op het score bord zetten. Hierna kreeg Sparta nog een grote kans, maar Jimmy hield de bal knap uit zijn doel.

Jongstleden zondag stond de uitwedstrijd tegen SSS uit Overloon op het programma. Vanwege de blessures met drie A1 spelers in de basis. Er werd goed aan de wedstrijd begonnen en voetballend zag het er prima uit. De eerste paar kansen waren wederom voor Sportclub Irene. Uit een tegenaanval werd vanaf 25 meter knap gescoord en twee minuten voor rust wist SSS zelfs de stand te verdubbelen. Ook de tweede helft waren de Tricolores zeker niet de mindere maar het houtwerk en een zeer fraaie redding van de SSS keeper beletten de scores. SSS liep verder uit en op het einde zorgde Jeroen nog voor een tegentreffer.

Aanstaande zondag dus de thuiswedstrijd tegen EVVC met mogelijk de terugkeer van enkele geblesseerde spelers.
De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Glazenwasserij Rutten ( www.glazenwasserijrutten.nl ) Richard Rutten en zijn team zorgen voor het reinigen van glazen, gevels en dakgoten voor bedrijven en particulieren. De tweede sponsor is Peijs Verpakkingen. ( www.peijs.nl ) Peijs Verpakkingen is een specialist op het gebied van verpakkingen en disposables voor de industrie, retail, horeca en (semi)overheid. In 1948 gestart als papierhandel, vandaag de dag is Peijs Verpakkingen uitgegroeid tot een begrip als het gaat om creatieve verpakkingsconcepten. De kracht van Peijs Verpakkingen ligt in het adviseren en oplossen van verpakkingsvraagstukken. Voor info neem gerust contact op met Rick Jorges.

Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.

Share This