De week van de waarheid voor de Tricolores

De komende 8 dagen speelt het eerste elftal drie thuiswedstrijden en zeer belangrijk is dat er voldoende punten worden gepakt om lijfsbehoud veilig te stellen.

Afgelopen zondag tegen DAW wist de tegenstander diep in blessuretijd de gelijkmakende tweede treffer te scoren. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. Enkele weken geleden versloeg DAW Sportclub Irene nog met 5-2. Ook nu zette DAW in de beginfase de toon en scoorde na een aanval over links de 0 – 1. Irene krijgt enkele kansen maar geen scores. Na twintig minuten schiet een DAW aanvaller op de paal en komt de thuisclub goed weg. Aan de andere kant valt eindelijk de verwachte treffer. Sierd Janssen kopt de bal na een corner van Tom van Rhee binnen. Dit is ook de ruststand. De tweede helft een beter spelend Sportclub Irene en Sentayo Derks maakt met een prachtig schot de tweede treffer. Daarna nog kansen voor Sierd Janssen en Imo Seelen om de beslissende treffer te maken. In de 95ste minuut maakt DAW toch nog uit het niets de gelijkmaker. De druiven zijn zuur voor de thuisclub. Twee punten glippen uit handen.

Aanstaande zondag de mogelijkheid om tegen Sparta uit Sevenum wel de drie punten in huis te houden. De uitwedstrijd werd met doelpunten van Casper en Jeroen met 2 – 1 gewonnen. Sparta bezet de laatste plaats maar door hun verdedigende speelstijl is het moeilijk om tegen hen tot scoren te komen. Op de counter proberen zij dan te scoren. Ook afgelopen zondag werd op deze wijze EVVC met 0 – 1 verslagen. Hopende op een aantrekkelijke en spannende wedstrijd tegen de mannen uit Sevenum.

De ballensponsoren zijn Autorijschool Andre Schreurs (www.autorijlesinvenlo.nl) Voor een vriendelijke, rustige en deskundige autorijles. Banden en Wielen Centrum Limburg BV (www.bandenwiel.nl) De specialist voor autobanden en sportvelgen in de regio Venlo.

Aanstaande donderdag 9 mei staat de inhaalwedstrijd tegen Berghem Sport op het programma. Aanvang wedstrijd 19.30 uur. Momenteel bezet Berghem de dertiende plaats en zal er alles aan doen de drie punten uit Tegelen mee te nemen zodat ze weer boven Sportclub Irene in de ranglijst komen. Een echte zes punten wedstrijd. De uitwedstrijd in het Brabantse Berghem op 28 oktober eindigde in een 5 – 2 overwinning voor de thuisclub. Het belooft dan ook weer een spannende wedstrijd te worden want het eerste heeft iets goed te maken.

Ballensponsoren voor deze wedstrijd zijn Welda Metaalindustrie uit Reuver. (www.wmi09.nl) Welda is gespecialiseerd in de nabewerking van aluminium en gietijzeren gietproducten. De tweede ballensponsor is eveneens afkomstig uit Reuver. SBR Eurpean Express (www.sbrexpress.nl) Koeriers en spoedzendingen van klein tot groot door heel Europa. Alle sponsoren bedankt voor de ondersteuning en het team de komende wedstrijden veel succes.

Share This