Extra uitreiking – Afhalen kleding en materialen

Beste leiders/staf,

Op vrijdag 31 augustus kunnen alsnog wedstrijdshirts, ballen, waterzakken en bidons worden opgehaald in de kantine op de Bakenbos.

Dit is een extra tweede kledinguitreiking. Ook kunnen eerder uitgegeven kleding worden geruild, mits de kleding in voorraad is.

Afhaaltijd is tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

De uitreiking van de kleding en materialen kunnen alleen opgehaald worden door de teamleiding en/of trainer van het desbetreffende elftal.

Indien niet alle kleding of materialen direct beschikbaar zijn, zullen deze worden nabesteld en later worden uitgegeven.

Wij vragen hiervoor begrip en bedanken jullie alvast voor jullie medewerking.

Mocht je zelf verhinderd zijn a.s. vrijdag, graag iemand van het team aanwijzen als vertegenwoordiger.

Het is belangrijk dat dat alle teams op tijd in het bezit zijn van het kledingpakket seizoen 2018/2019.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Sportclub Irene