Internationaal jeugdtoernooi Maasbree

“Sportclub Irene spelers nemen deel aan internationaal jeugdtoernooi in Maasbree”

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt alweer voor de 13e keer het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi plaats op de velden van MVC’19 in Maasbree. De organisatie heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale jeugdvoetbal top naar Maasbree te halen.

Vanuit Nederland zullen dit jaar de onder 12 ploegen van AFC Ajax, Feyenoord, Vitesse, AZ en VVV-Venlo deelnemen aan het toernooi. Verder zullen vanuit vijf verschillende Europese landen de ploegen van Chelsea FC, Aberdeen FC, Bayer’04 Leverkusen, KV Mechelen, KRC Genk en Odense BK deelnemen aan het toernooi.

Naast deze elf betaald voetbalorganisaties, zal er dit jaar ook weer een regioteam deelnemen aan ons prestigieuze jeugdtoernooi. Dit team is door de trainers Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

Vanuit onze voetbalvereniging Sportclub Irene zullen Jarno Jacobs en Hicham Afazzaz deel uit maken van het geselecteerde regioteam. Met dit team zullen zij het in de poule fase gaan opnemen tegen de ploegen van Aberdeen FC, AZ Alkmaar, Chelsea FC, Feyenoord Rotterdam en KV Mechelen, waarbij de resultaten in het verleden hoop bieden om voor een mooie stunt te gaan zorgen.
Op zaterdag 25 augustus zal de opening om 11:00 uur plaatsvinden, waarna er om 11:30 het startsein gegeven zal worden voor de eerste poulewedstrijden. Op zondag zullen de finale wedstrijden starten vanaf 13:15, waarbij het regioteam Peel en Maas en uiteraard ook de jongens van onze eigen club alle support kunnen gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het toernooi en tevens mogelijk gratis entree winnen voor het toernooi volg dan de facebook pagina www.facebook.com/mvctopdmaasbree .

Kom jij Jarno en Hicham ook aanmoedigen? Dan hopen wij dat we jullie zaterdag 25 en zondag 26 augustus in Maasbree zien op de 13e editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi.