Nieuwe sponsorpakketten

Zoals jullie misschien gehoord hebben in de wandelgangen, hebben we een nieuwe Sponsorcommissie gevormd. Joeri Kuik, bestuurslid commerciële zaken, zal dit team gaan leiden. Vorige week is de aftrap gedaan en hebben we nieuwe plannen voor 2019 met elkaar gedeeld. De leden van de sponsorcommissie zijn:

• Joeri Kuik
• Sjoerd Titulaer
• Geert Schoolmeesters
• Maurice Sanders
• Rick Jӧrgens
• Jeroen Stevens

Als startpunt zijn de aan te bieden sponsorpakketten ook vernieuwd. We vinden het belangrijk dat onze eigen leden actief meedenken naar het zoeken naar nieuwe sponsoren. Binnen onze club hebben we een groot netwerk, maar ook onze leden en vrijwilligers hebben zo ook buiten Sportclub Irene hun eigen netwerk. Mochten jullie een bedrijf of persoon kennen die interesse heeft iets voor onze club te betekenen, dan kunnen jullie alvast vrijblijvend de nieuwe sponsorpakketten aanbieden.

Misschien is dit wel de trigger om met het bedrijf waar je nu werkzaam bent te vragen onze club te gaan sponsoren? Uiteraard kan de Sponsorcommissie jullie hierin ondersteunen. Want zonder sponsoren, heeft een moderne amateur voetbalclub bijna geen bestaansrecht meer. Een club moet zichzelf kunnen voorzien en subsidies worden alleen maar minder en minder elk jaar. Sportclub Irene staat midden in de Tegelse samenleving en we trachten meer te doen dan alléén voetbal. Denk bijvoorbeeld maar aan Sinterklaas, Carnaval, Mountainbike toertochten, helpen bij ouderen, aanbieden van schoolvoetbal, aandacht voor mensen met een beperking (VET) en we trachten ook een voorbeeld club te zijn voor andere (voetbal)verenigingen in de regio.

Hier vind je een overzicht aan van de verschillende af te sluiten sponsorpakketten. Heb jij na het lezen van deze informatie meer interesse gekregen, neem dan gerust contact met een van de leden van de sponsorcommissie of mail naar: commercielezaken@sportclubirene.nl

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,