Pakt Sportclub Irene 1 aanstaande zondag de eerste punten?

De competitiestart heeft voor het eerste elftal anders uitgepakt dan verwacht. In de eerste thuiswedstrijd ging het team onnodig tegen VV Emplina uit Empel met 1-3 onderuit. Een tegenstander die erg defensief en afwachtend ingesteld stond. Aan beide zijde waren daardoor weinig kansen te noteren. Toch had Sportclub Irene met de rust met 3-1 voor moeten staan. Tom van Rhee en Casper Vermeulen (na een schot op de paal van Auke Houben) misten beiden van dichtbij. Alle tegendoelpunten vielen uit standard situaties. De eerste en enige corner van Emplina in de eerste helft werd raak gekopt. De tweede helft trok de tegenstander zich nog verder terug en via een vrije trap en penalty wisten zij nog tweemaal te scoren.

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Real Lunet op het programma. Weer eens op een kunstgrasveld. De eerste 20 minuten gingen gelijk op en er stond een 1-1 stand op het scorebord. Helaas vielen Gijs, Giovanni en Youssef al in de eerste 25 minuten uit en werd de tegenstander een stuk sterker. Na de 2-1 viel vlak voor rust nog de 3-1. De start van de tweede helft was weer goed, maar er werden weinig kansen gecreƫerd. De vierde tegengoal was gelijk de nekslag en de organisatie was daarna ver te zoeken. Door het goede keeperswerk van Jimmy werd de schade beperkt tot 6-1.

Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit op het programma. De club uit Noord-Brabant heeft uit de eerste twee wedstrijden een punt overgehouden en zal net als Sportclub Irene erop gebrand zijn om de eerste overwinning binnen te halen.
De sponsoren van de wedstrijdbal zijn Cammaert Assurantie (www.cammaertassurantie.nl) en Paul Janssen ( www.pauljanssenbv.nl) . Voor het betere tegel en metselwerk kunt u bij Paul Janssen terecht. Gespecialiseerd in verbouwingen en nieuwbouwwoningen voor particulieren. Voor al uw verzekeringen en een onafhankelijk en deskundig financieel advies kunt u bij Cammaert Assurantie terecht.

Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.

Share This