Sportclub Irene doet weer mee aan de Grote Clubactie!

Beste sportvriend,

Dit jaar zal Sportclub Irene weer meedoen aan de landelijke Grote Clubactie. Doel van deze actie is, met medewerking van alle leden, een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor onze clubkas. Dit bedrag willen we reserveren om binnen enkele jaren een kunstgrasveld voor de jongste jeugdleden naast de kantine aan te leggen. De Grote Clubactie is een goede manier om een extra bedrag ter beschikking te krijgen. Waarbij alle leden een duit in het zakje kunnen doen: door het doen van een kleine moeite zijn we samen in staat een behoorlijk bedrag te verdienen.

Hoe werkt dit en wat wordt er van je verwacht?
Je ontvangt drie loten: een lot kost € 3,00. Met een lot maak je kans op maar liefst € 100.000 belastingvrij! Wij gaan ervan uit dat jij als lid van Sportclub Irene in staat moet zijn om minimaal drie loten te verkopen. De loten mogen verkocht worden in de periode vanaf zaterdag 15 september (niet eerder!!) tot en met dinsdag 11 december a.s. Wij adviseren om direct 15 september te beginnen, omdat ook andere verenigingen kunnen meedoen aan deze actie. We willen voorkomen dat we te laat zijn met de lotenverkoop: het helpt vaak ook om nu al aan familie, vrienden e.d. te vragen, zodat ze weten dat ze de loten ook daadwerkelijk van jou kunnen kopen.

Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om meer loten te verkopen: deze zijn via de leider te verkrijgen. Hij/zij heeft altijd reserveloten in zijn bezit. Voor de jeugdleden zijn er enkele mooie prijzen te verdienen. Voor degenen die de meeste loten verkopen te weten:

1e prijs: trainingspak van club naar keuze t.w.v. maximaal € 100
2e prijs: voetbalshirt van club naar keuze t.w.v. maximaal € 75
3e prijs: trainingspak Sportclub Irene

De prijswinnaars zullen in december via de website bekend worden gemaakt.

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie zelf is vanaf woensdag 12 december te zien, eveneens op de website www.clubactie.nl.
Wij hopen van harte op jouw medewerking en wensen je je, vanaf zaterdag 15 september, veel succes bij de verkoop!