Uitslag grote Clubactie 2018 bekend !!

Vandaag is de uitslag van de grote Clubactie bekend geworden. Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft Sportclub Irene hier dit jaar ook weer aan deelgenomen en niet zonder succes.

We kunnen nu al zeggen dat er een mooi bedrag werd binnen gehaald en dat de actie het gewenste doel heeft behaald.

Dit onder andere dank zij de inspanningen van enkele leden die met de loten actief de leiders benaderden. Diezelfde leiders op hun beurt hebben ervoor gezorgd dat de loten verdeeld en verkocht werden door de spelers van hun team.

In een later stadium zullen wij hierover nogmaals publiceren en diegenen die de meeste loten verkocht hebben in het zonnetje zetten.

Voor nu hartelijk dank aan iedereen die de clubactie 2018 tot een succes hebben gemaakt.

De uitslag van de loterij kun je hier bekijken.

Met vriendelijke groeten

Commissie grote Clubactie 2018