Wiertz Personeelsdiensten – Nieuwe shirtsponser JO8-2

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken we waar. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantorennetwerk van Limburg, bemiddelen wij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende, op maat ingerichte diensten, zorgen wij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niets dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest, kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

Wiertz Personeelsdiensten staat midden in de Tegelse samenleving en is daarom ook trotse sponsor van het jeugdteam Sportclub Irene JO8-2.

Op de foto beneden wordt het samenwerkingsverband met Sportclub Irene getekend door mevrouw Nicole Leenders-Onckels van Wiertz Company.