Zondag 12 mei speelt Sportclub Irene 1 tegen SSS uit Overloon

Aanstaande zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is SSS uit Overloon. Een mooie tegenstander die nog samen met Erp om het kampioenschap strijdt.

De laatste drie wedstrijden van het eerste elftal eindigden alle drie in een gelijk spel. Zes dure punten heeft dit gekost. Op 2 april scoorde DAW in de blessuretijd de 2-2. Jongstleden zondag in een zeer matige wedstrijd werd een 1-0 voorsprong tegen Sparta uit Sevenum niet verder uitgebouwd en scoorde Sparta ook al in de eerste helft de 1-1. De thuisclub was zeker de bovenliggende partij tegen hekkensluiter Sparta maar wist, ondanks een drietal mooie kansen, het net niet meer te vinden. Eindstand 1-1. Jongstleden donderdagavond werd de thuiswedstrijd tegen Berghem Sport gespeeld. Aanvang 19.30 uur. Het zou kritisch worden in verband met de invallende duisternis. Ook in deze wedstrijd een sterker spelende thuisploeg en via een door Casper Vermeulen zelf opgezette aanval ronde hij via een een-tweetje met Tom doeltreffend af. De tweede helft scoorde Sierd Janssen al snel de tweede treffer en het was wachten op de derde treffer. Uit een afgeslagen corner schoot Berghem de aansluittreffer binnen. Gelijk daaropvolgend verscheen Tom van Rhee alleen voor de keeper en zijn inzet werd door deze tot corner verwerkt. Enkele minuten later stond het gelijk na een schot van de Berghemse spits vanaf rand zestienmeter gebied. Ondanks de twee tegentreffers zocht Sportclub Irene constant de aanval op. Imo Seelen was nog het dichts bij de derde treffer en kopte na een voorzet van Tom van Rhee nog op de lat. Enkele minuten haalde een verdediger de bal van de doellijn en de keeper haalde op knappe wijze een vrije trap van Casper uit de hoek. Eindstand 2-2.

Aanstaande zondag tegen SSS. De Overloners staan op twee punten achterstand op koploper Erp en ze zullen er alles aan doen om zolang mogelijk in de race om de titel te blijven. De uitwedstrijd op 25 november eindigde in een 4 – 1 overwinning voor SSS. Na een goede eerste helft waarin de Tricolores mooi stand hielden liep SSS na de 4 – 1 overwinning uit. Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

De ballensponsoren voor deze wedstrijd zijn Donny Litjens van het gelijknamige tegelzettersbedrijf uit Tegelen. www.litjenstegelwerken.nl) Gespecialiseerd in het betegelen van woonkamers toiletten en badkamers. De tweede sponsor is Make schildersbedrijf. (www.make-schildersbedrijf.nl) Marcel Kemps een regelmatige bezoeker van Sportpark de Bakenbos is sinds een aantal jaren actief als zelfstandig en vakkundig schilder. De derde sponsor is Café de Locomotief. ( www.locomotief.nl ) Het café in Venlo waar jong en oud zich treft. Voor een lunch of snack. Maar zeker ook voor de vele speciale bieren. Je kan dan bediend worden door de barman Lars Curvers of genieten van de muziek van Men on the Moon.

Alle sponsoren bedankt voor hun geste en iedereen succes met de wedstrijd tegen SSS.

Share This