Zondag 9 september bekerwedstrijd tegen VV Chevremont

Aanstaande zondag speelt Sportclub Irene 1 de eerste officiële thuiswedstrijd van dit seizoen tegen VV Chevremont uit Kerkrade.
Jongstleden zondag heeft het eerste elftal een stevige 5-1 nederlaag geleden in de bekerwedstrijd tegen het eveneens uit de gemeente Kerkrade afkomstige LHC (Laura Hopel Combinatie). Een slechte start in de bekercompetitie. LHC had meer de wil om te winnen en troefde Sportclub Irene op het slecht bespeelbare kunstgras vooral in de omschakeling af. Met snelle uitvallen scoorden ze vijf keer. Een terechte nederlaag waar niets op af te dingen viel.

VV Chevremont uit de gelijknamige wijk speelt momenteel in de eerste klasse en vorig seizoen hebben zij voor het kampioenschap meegestreden. Dus een pittige tegenstander waarin de spelers alles zullen moeten geven om tot een goed resultaat te komen.

De sponsoren van de wedstrijdbal zijn AC Electro en Grootkeuken Gilde. AC Electra uit Venlo is specialist in het installeren van alle elektrische voorzieningen, telecom en alarm voor bedrijven en particulieren. Grootkeuken Gilde (www.grootkeukengilde.nl) levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, cafetaria’s, zorgcentra en scholen.

Beide sponsoren onze dank en veel succes aan spelers en staf voor de aanstaande wedstrijd.

Share This