Regels en Afspraken voor JO19-1.

Duidelijkheid voor ons allemaal.

TIJD

We trainen op dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur en op donderdag van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Bij thuiswedstrijden behoort men minimaal 1,25 uur voor aanvang wedstrijd aanwezig te zijn.Voor trainingen geldt dat je 15 min. voor aanvang van de training in het kleedlokaal bent.

Voor vertrektijden van uitwedstrijden dient men te kijken op teampagina O19-1 op Sportclub Irene site.

AFMELDEN

Als je niet kunt komen trainen en/ of spelen (wel met een goede reden) dien je je telefonisch af te melden bij Ferdie Heijmans (077-3732967 of  0624275021). Een sms of e-mail wordt niet geaccepteerd!

TELEFOON

Vanaf het moment dat we bij elkaar gekomen zijn en beginnen met de wedstrijd-

bespreking gaan alle mobiele telefoons uit.

Degene die van telefoonnummer verandert wordt vriendelijk verzocht dit door te geven aan Richard Snijders (Kaderlid) of Agnes Snijders (Team Manager)

BLESSURES

Iedereen die geblesseerd is (geraakt) meldt dit aan trainers.We gaan dan kijken of deze blessure behandeld kan worden bij de verzorger van het 1e team of iemand van Funqtio.

Als iemand geblesseerd is,wordt van hen verwacht dat (indien mogelijk) hij evengoed aanwezig is bij training en wedstrijd (je hoort altijd bij het team!)

HYGIENE

Na het trainen en na de wedstrijd dient iedereen zich te douchen. Hierbij zijn badslippers verplicht. (beleid van Sportclub Irene)

Een half uur na de training dient iedereen het kleedlokaal verlaten te hebben.

POETSEN KLEEDLOKAAL

Na iedere wedstrijd en training wordt het kleedlokaal gepoetst en opgeruimd.

Poetsen na wedstrijd / training.

Er word bij toerbeurt gepoetst.

Degene die moeten poetsen (lokaal van ons en tegenstander) worden door Richard/Agnes aangewezen.

Als er spullen van teamgenoten nog in het lokaal liggen worden die meegenomen en bij de volgende training aangeboden. Vloer met trekker schoon maken en eventuele graspollen en zand dienen in de afvalbak gedeponeerd te worden.

GEDRAG

Na de wedstrijd bij winst of verlies gaat iedereen de kleedkamer in om samen de overwinning  te vieren of bij verlies de nederlaag te verwerken.

Iedereen  dient zich gewoon normaal te gedragen.

Dit houdt in dat slecht gedrag richting medespelers, spelers tegenstander, leiders, (assistent)scheidsrechters, clubleiding, kantinepersoneel enz. niet geaccepteerd wordt!!

KLEDING/ MATERIALEN

Omkleden gebeurt in het kleedlokaal, dus men komt bij een wedstrijd gewoon in normale kleren naar de Bakenbos. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de hem uitgereikte materialen/ kleding. Sportclub Irene blijft eigenaar van deze eventuele verstrekte spullen.

RIJSCHEMA UITWEDSTRIJDEN

Bij iedere uitwedstrijd rijden er 5 auto’s.Het rijschema staat op teampagina O19-1 op Irene website. Mocht het zijn dat de ouders die dag niet kunnen,regelt de betreffende speler zelf  vervanging.Bij normaal programma staat enkele weken van tevoren het rijschema al vastgelegd. Als een wedstrijd wordt afgelast blijft het schema van kracht, dus degene die eigenlijk moest rijden moet ook dan voor vervoer zorgen.

Houd de lijst dus goed in de gaten en spreek hier met je ouders over.

TELEFOONNUMMERS

Ferdie Heijmans  :077-3732967 of mobiel 0624275021

Richard Snijders  :06-25546967

Agnes Snijders     :06-11837167

Door deze regels goed te lezen en je eraan te houden maken we het onszelf gemakkelijker om samen op een goede manier door het seizoen te komen.