Scheidsrechters Sportclub Irene

Op deze pagina lees je actuele informatie over de (club)scheidsrechters, spelregels, scheidsrechterscursussen en dergelijke.
De 2 scheidsrechterscoördinatoren zorgen voor het aanstellen van scheidsrechters, het werven, opleiden en begeleiden van scheidsrechters en alles wat daar verder bij komt kijken. De coördinatoren staan altijd open voor vragen.

Het streven is om elke wedstrijd bij Sportclub Irene te laten leiden door een gediplomeerde scheidsrechter. Werven, opleiden en begeleiden is noodzakelijk om dit te bereiken en de continuïteit te waarborgen.

Heb je interesse in deze mooie hobby neem dan gerust contact op met een van de coördinatoren of kijk hierna bij “scheidsrechterscursussen”.

Nieuws

Er zijn geen berichten gevonden

Er zijn geen berichten gevonden

Er zijn geen berichten gevonden

Coördinatoren

NaamAfdelingTelefoonEmail
Rudy KlaassenJeugd(06) 46 01 66 08Stuur een email
Jack KustersSeniorenStuur een email

Spelregels veldvoetbal

Spelregels zijn te vinden op de volgende website van de KNVB: http://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/spelregels

Scheidsrechterscursussen

Vrijwel alle scheidsrechters op de amateurvelden zijn vrijwilligers. Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden in het amateurvoetbal goed te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan

Jij kunt ook scheidsrechter worden !
Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. De KNVB biedt cursussen aan voor enthousiastelingen die graag hogerop willen.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Kijk dan snel op bijgaande sites van de KNVB voor informatie over te volgende cursussen:

http://www.knvb.nl/doe-mee/scheidsrechters
http://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen

Sportclub Irene faciliteert de leden die een scheidsrechterscursus volgen en neemt dus de kosten voor haar rekening.

Downloads

Er zijn nog geen downloads beschikbaar.