ONDO  MO15-1 – Sportclub Irene MO15-1 (0 – 5)

10 november 2018

Vandaag reisden we af naar Peelvrujtersland ( Heusden gem. Asten ) waar we om 15:00 uur moesten aantreden tegen hekkesluiter ONDO.
Een makkie zou men denken echter achteraf bleek niets minder waar.

Een regenachtige dag, en n wedstrijd vol verrassingen. Zo stonden onze meiden klaar om te beginnen echter de tegenstander was in geen velde of wege te bekennen vanwege de regen. 5 minuten later dan gepland werd dan eindelijk begonnen aan de wedstrijd. Een snelle openingstreffer van Esmee na 2 minuten deed ons geloven dat het kat in het bakkie zou worden. Door deze snelle openingstreffer besloot ONDO om met z’n allen te gaan verdedigen dit terwijl er toch 2 meiden waren die behoorlijk leuk konden voetballen. Elke bal die richting doel ging werd dan ook meteen naar de zijlijn getrapt. Jammer als men zo wil voetballen en tot overmaat van ramp bleek ONDO ook nog z’n eigen spelregels te hanteren. Zo werd een uittrap niet vanaf de lijn van het doelgebied genomen maar vanaf de 16 meter lijn en werd de corner ( ja we
zijn C1 ) niet vanaf de cornervlag genomen maar een aantal meter ervoor.

Eerlijkheidshalve moet ook gezegd worden dat “ de Onzen “ er ook al niet veel van terecht brachten. Niks ging goed. Samenspel was er niet, men zag en vond mekaar niet en ga zomaar door. Zien voetballen doet voetballen of lag het misschien aan het late tijdstip. Gelukkig was het dan nog Vera die 10 minuten voor tijd 2 maal wist te scoren.

Bij een ruststand van 0-3 liepen “ de Onzen “ met gebogen hoofd terug naar de kleedkamer. Helaas geen thee of iets dergelijks en ook nog een stevig woordje van de trainers. Dit was een héle slechte film waar niemand eigenlijk een rol in wilde hebben en zeker geen hoofdrol.

Zoals altijd begonnen we vol goede moed aan de tweede helft en de meegereisde supporters waren benieuwd of er verbetering zou zijn.
Binnen één minuut werd weer door Vera gescoord en 20 minuten later werd dan de eindstand van 0-5 ( Vera ) bereikt.
Welliswaar een overwinning maar een wedstrijd die wij het liefst zo snel mogelijk willen vergeten.

Zaterdag staat de topper tegen Bieslo ( nr 2 ) op het programma.
Ik ben benieuwd.

Met sportieve groeten en een fijn weekend toegewenst,

L.M.T.